Vår story

Hej!

Vi heter Annika och Ove Segerlund och det är vi som är personerna bakom Berlinsfashion. Vårt företag har funnits i massor av år, snart 85 år. Det var Annikas morfar som startade butiker i Norrland från 30-talet och framåt. Från slutet av 60-talet så drev Siv Björklund (Annikas mamma) företaget fram till 90-talet. I dag har vi fem butiker som säljer damkonfektion, badkläder, underkläder, accessoarer mm.

Vi brinner för att hylla dig som kvinna oavsett ålder eller figur. Be you be unique är vårt motto och då menar vi verkligen att de allra flesta ska kunna hitta sin stil hos oss. Vi framhäver den effekt som du vill ha för stunden vare sig det är att framstå som modern, attraktiv, sportig, effektiv eller sensuell. Vi inspirerar, färgkoordinerar, matchar, förstärker med accessoarer allt utifrån dina personliga unika förutsättningar och möjligheter. Vi är ständigt på jakt efter plagg som passar en kvinnas kropp oavsett om man har kurvor eller inte. Mode ska vara kul, lekfullt, med färger, mönster eller bara enkla basplagg i neutrala färger. Om man vill ska man kunna använda sina kläder ofta och kombinera till både vardag och fest. Använda accessoarer för att dressa upp eller ner. Kläder ska ta fram din personlighet och förstärka den.  Tillsammans med oss skapar du din egna personliga stil som gör att du känner dig fin och bekväm i alla situationer. Alla våra säljare är duktiga stylister, gör om mig- inget problem, vi har kunskapen.

Vi besöker internationella mässor i Europa, samarbetar med designers och köper in det senaste modet, många gånger unika plagg som du kanske hittar i en boutique i Paris eller London men som vi oftast är ensamma om i Sverige. Det som gör Berlinsfashion speciellt är kombinationen av unika designade plagg tillverkade i säsong kombinerat med skandinaviska välkända märken som Soya Concept, Freequent,  ZeZe, Signature, Masai, Luhta, Tuxer m.fl. - vi har ingenting i stora kvantiteter- det tar slut ibland men det kommer mera och nytt hela tiden.

 

- Be you be unique –

 Berlinsfashion.  Berlins Luleå, Berlins Boden, Berlins Kalix, Berlins Piteå, Berlins Skellefteå.

Snabba frågor Annika

Snabba frågor Ove